Vacature Verenigingscontroleur

Dinsdag, 1 september 2020

Als verenigingscontroleur ben je het visitekaartje van de vereniging. Je vertegenwoordigt de vereniging aan de waterkant, maar je wordt ook gezien als vraagbaak en aanspreekpunt van de vereniging.

Ben je bereid om de cursus verenigingscontroleur te volgen van Sportvisserij Nederland. Beschikbaar om regelmatig een rondje langs het verenigingswater te maken, vooral tijdens de drukke perioden zoals het weekend. Communicatief en sociaal vaardig. In bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of bereid die aan te vragen.

Wij bieden: Verenigingskleding en een vrijwilligersvergoeding. Het aantal uren is in overleg. Voor meer informatie mail naar: secretaris@poepenkolk.nl