Snoekwedstrijd voor de jeugd in de haven van Elburg.

Zondag, 30 september 2018

Zaterdag 17 november, de snoekwedstrijd voor de jeugd in de haven van Elburg.

We loten om 8.00 uur, bij de trailerhelling tegenover de KNRM, aansluitend starten we de wedstrijd.
De wedstrijd duurt tot ongeveer 13.00 uur.
leeftijd: 10 tm 23 jaar
We vissen in koppels van 2 personen. Per koppel dien je een schepnet,onthaakmat, onthaaktang en meetlint bij je te hebben. Je mag zelf koppels vormen, voor degenen die alleen zijn regelen wij dat je samen met iemand vist.
Ieder dient voor zn eigen aas te zorgen, er mag uitsluitend met dood aas gevist worden.
Meld je snel aan want er zijn maar 30 plaatsen beschikbaar.Degenen die hulp met de voorbereiding nodig hebben kunnen zich bij ons melden, De organisatie bestaat dit jaar uit Johan v Loo, Koen Smit en Martien Wolf.
Ook dit jaar hebben we weer prachtige prijzen beschikbaar, afhankelijk van de deelnemers vissen we in 1 of meerdere leeftijdsgroepen
aanmelden via jeugd@poepenkolk.nl, whatsapp of telefoon.
Johan v Loo 0651230475
Martien Wolf 0686894504