Nieuwe vissteiger aan het water achter De Voord geopend

Donderdag, 24 mei 2018

Donderdagochtend 17 mei werd om 10:30 uur de nieuwe vissteiger aan het water achter De Voord geopend door wethouder Wessel.

Het idee van een vissteiger is vanuit initiatief van Bea Duijsters, coördinator wijkgericht werken van zorgverlening Het Baken, bij de gemeente terecht gekomen waarna het is uitgewerkt. De nieuwe vissteiger is bedoeld voor alle vissende leden van onze hengelsportvereniging, maar in het bijzonder voor de bewoners van De Voord. De bewoners hebben dan ook een ontheffing van de vispas verkregen voor onze wateren. Bij de opening waren meerdere bewoners van De Voord en leerlingen van basisschool De Borchstee aanwezig. Onze vereniging heeft kosteloos een vispas, hengels en andere benodigdheden beschikbaar gesteld.